KEVÄÄN TUNTIKALENTERIT HOPOTISSA!

KEVÄT 2021!

Kevätkausi on nyt varattavissa Hopotissa. Kausi alkaa sunnuntaina 3.1.2021 ja päättyy juhannusviikolla 24.6.2021. Varattavissa pienryhmätunteja, 90 minuutin TEHO-tunteja ja tietenkin normaalit ryhmätunnit. Istuntatunneille pääsee nyt Leena Ylistalon tarkan silmän alla.

Yrityksen perustamisesta on vuonna 20 tullut täyteen jo 10-vuotta Koronan vuoksi juhlat siirtyvät parempaan ajankohtaan.

Muutoksia on tullut muutenkin ja Miina on nyt myös osakkaana yrityksessä. Ratahanke on etenemässä kovaa vauhtia ja toipvottavasti ensikesänä pääsemme jo treenaamaan omalla radalla maastoesteitä ja maastoilemaan turvallisesti

Käy nappaamassa Hopotista paikkasi kevään tunneille ja varmistat haluamasi paikan. Kausimaksulla ratsastat edullisemmin ja kausimaksun voit jakaa kuluitta 1-4 erään.

Nyt voit Hopotissa siirtää myös tuntejasi kenelle vain. Ennen tämä oli mahdollista vain perheenjäsenten kesken.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin, Minttu, Miina, Jasmin & Hepat

Paikat tunneille varataan osoitteesta:

https://hopoti.com/stable/PinsionRatsastuskoulu

HUOMIO!

HUOMIO! Päivityksiä Korona-ajan ohjeistuksiin huomisesta maanantaista 30.11 alkaen:

*Tulethan tunneille vain terveenä

*Samana päivänä klo 9.00 perutuista tunneista saat sairastapauksessa rästitunnin. Peru tuntisi numeroon 0405698775, mikäli peruutusaika Hopotissa on mennyt umpeen.

*Käytäthän tallilla aina maskia sisätiloissa, muulloin paitsi ratsastaessa.

*Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Tallissa tiskipöydällä ja vessassa on käsisaippuaa, paperia ja käsidesiä. Käsidesi löytyy myös satulahuoneesta.

*Maneesin katsomo on suljettu. Ratsastajat voivat saapua katsomon kautta tunnille turvavälejä noudattaen noin 5min ennen tunnin alkua.

*Kokoontumista ja oleskelua tallissa ja yleisissä tiloissa vältettävä. Turvaväleistä pidettävä huolta.

*Ratsastajan lisäksi talliin saa tulla vain 1 henkilö, mikäli ratsastaja välttämättä tarvitsee apua. Varustetaan ja hoidetaan hepat ripeästi ennen ja jälkeen tuntien.

*Muista huolehtia turvaväleistä myös ilman hevosta!

Kiitos kun huomioit nämä ohjeet

Pinsiön ratsastuskoulu Hopotissa:

Kaikki tuntivaraukset jatkossa Hopotin kautta osoitteessa:

https://hopoti.com/stable/PinsionRatsastuskoulu

Pinsiön Ratsastuskoulu yhteistyöhön Alavuden Ratsastajien kanssa

PINSIÖN RATSASTUSKOULU yhteistyöhön ALAVUDEN RATSASTAJIEN kanssa! 🤩

HOX! Tässä hyvä seura myös kisatiimiläisille!!

Tervetuloa liittymään Alavuden Ratsastajiin, Olympiakomitean Tähtiseuraan! Seura tukee jäseniään valmennuskustannuksissa ja jatkossa tuettuja valmennuksia järjestetään myös Pinsiön Ratsastuskoululla Hillevi Huttusen valmennuksissa. Jäsenet saavat kerran kuukaudessa tuetun valmennuksen, mikä tarkoittaa että saat valmennushinnasta 5e alennuksen per tunti. Jäsenyyden kautta saat myös SRL:n kattavan tapaturmavakuutuksen, joka kattaa kaikki hevostelussa sattuneet vahingot. AR on aktiivinen seura, joka järjestää valmennusten lisäksi kilpailuja, koulutuksia ja tempauksia 🤗

https://alavudenratsastajat.sporttisaitti.com/jaseneksi-liittyminen/?fbclid=IwAR2Z6Y7fbVQvjuhx4eow9Z9RCD1t9x76TzlZrgKR2fceRHnPgAvaG16VgN8