Tuntivaraukset näppärästi Hopotista!

Olemme koonneet tähän tietoa tunneistamme, luethan tämän huolellisesti. Mikäli kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä!

*Ratsastustunnit pidetään säällä kuin säällä. Huonolla ilmalla ratsastamme maneesissa.  Kovan pakkasen tms. vuoksi saatetaan ratsastustunti joskus korvata teoriatunnilla. Teoria on myös tärkeää ratsastuksen opettelussa.

Alkeiskursseilla käytämme aina osan tunnista hevosten ja ponien hoitoon/varustamiseen.

*Talvella tuntien pakkasrajana -20, tarkistettuna tallin mittarista. Ilmoitamme aina ratsastajille, mikäli tunnit perutaan sääolosuhteiden vuoksi.

*Tallillamme on vastuuvakuutus, pidäthän huolen että oma vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesi on kunnossa ja kattaa myös ratsastuksen.

*Mikäli joudut perumaan tuntisi, se onnistuu Hopotin kautta. Rästitunnin saa kaikista 24h ennen perutuista tunneista.  24h ennen tuntia. Myöhemmin perutuista tunneista ei rästitunteja anneta. Pidä itse huoli, että ratsastat kaikki tuntisi, ratsastamatta jääneitä tunteja ei makseta takaisin. Tarvittaessa sairastumisen, lomamatkan tms muun pätevän syyn vuoksi joustamme korttien voimassaoloajoissa, kunhan huolehdit meille tiedon ajoissa. Lasten sairastapauksissa vielä samana päivänä aamulla ennen klo 08.00 perutuista tunneista hyvitetään tunti.

10-kerran kortti on voimassa 13 viikkoa. 5-kerran kortti on voimassa 7 viikkoa.

MUISTATHAN RÄSTIÄ TUNTISI, Varaa itsellesi Hopotista rästitunti sopivasta ryhmästä!